» هاجر صفرزاده به نیمه‌نهایی دوی ۲۰۰ متر پارادوومیدانی جهان صعود کرد!

هاجر صفرزاده به نیمه‌نهایی دوی ۲۰۰ متر پارادوومیدانی جهان صعود کرد!

در تاریخ : 14.07.04
توسط : editor
نظرات : 0
بازدیدها : 19
هاجر صفرزاده به نیمه‌نهایی دوی ۲۰۰ متر پارادوومیدانی جهان صعود کرد!

هاجر صفرزاده به نیمه‌نهایی دوی ۲۰۰ متر پارادوومیدانی جهان صعود کرد!

هاجر صفرزاده، ستاره پرتوان دو و میدانی ایران، با ثبت زمان فوق‌العاده ۲۴.۹۷ ثانیه در گروه خود، به عنوان نفر اول مرحله مقدماتی دوی ۲۰۰ متر کلاس T12 رقابت‌های جهانی پارادوومیدانی در دهلی نو راه پیدا کرد!

بهگزارش روابط عمومی فدراسیون نابینایان و کم بینایان، این ورزشکار کم‌بینای کشورمان که چند روز پیش با مدال نقره در دوی ۴۰۰ متر درخشید، امروز هم با قدرتی مثال‌زدنی مقابل رقبای سرسختی از نامیبیا، برزیل و فنلاند ایستاد و با صدرنشینی در گروهش، جواز صعود به نیمه‌نهایی را به دست آورد.

رقابت حساس نیمه‌نهایی فردا صبح ساعت ۷:۳۰ برگزار می‌شود و همه چشم‌ها به تلاش و قدرت هاجر دوخته شده است.
هاجر چشم‌انتظار دعای خیر و حمایت‌های پرشور مردم ایران است تا بتواند با قدرتی دوچندان، گامی بلند به سوی کسب افتخار بزرگ‌تر بردارد⁩

دسته بندی : ---
بازگشت
تگهای مطلب :
بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .
گزارش تصویری